Boeken in de winkel en online!

Online, via deze website en via social media, heb ik al heel wat boeken mogen verkopen. Zo fijn dat ik hier en daar wat verlichting kan brengen met mijn boek. Ik krijg ook zoveel mooie reacties. Dank jullie wel allemaal! 

Vlak voor de kerstdagen was het zover. Ik mocht een stapel boeken in onze lokale boekhandel neerleggen. Super leuk en ook heel spannend. Want dan is gewoon die droom zo echt geworden. Helaas een paar dagen erna kwam de lockdown. De winkels zijn dus dicht gegaan en je kunt alleen nog winkelen via ‘click&collect’. Ik verwacht daarom niet dat er al boeken verkocht zijn vanuit de winkel. 
Maaaaar, er komt vast weer een tijd dat de winkels weer open mogen. En dan kunnen mensen die in de winkel ‘neuzen’ dus ook mijn boek tegenkomen. 

En tot die tijd, lekker online shoppen. is ook niet verkeerd! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.