Ons broertje is een vlinder

Ons broertje is een vlinder

Nieuws!

Er was even een radiostilte. Hier ben ik weer! Vol mooie berichten en ook vol mooie ideeën.

Toen mijn boek in november in onze plaatselijke boekhandel verscheen, kregen we daarna weer een lockdown. Dat schoot dus niet zo op, maar toch heb ik door sociale contacten en via social media echt wel veel mensen blij kunnen maken met mijn boek. Als je dit leest en je hebt hierin wat voor mij kunnen betekenen; heel veel dank!! 

Ook hadden wij thuis te maken met een grote verbouwing en ik kan je vertellen… met vier kinderen in een half afgebroken beneden verdieping en dag in dag uit de bouwlui over de vloer…. Er zijn ergere dingen weet ik als geen ander, maar het was pittig! 

Na de verbouwing die maanden duurde en een heerlijke zomer, zit ik nu heerlijk in mijn verbouwde huis en kan ik weer tijd spenderen aan mijn droom. 

 

Ons broertje is een vlinder is nu ook via andere kanalen te verkrijgen.

Natuurlijk wil ik het liefst zelf mijn boeken met mijn liefde inpakken en versturen. Daarnaast vind ik het ook zo mooi om het verhaal te horen achter de aanschaf van mijn boek. Voor jezelf of als (troost) cadeautje voor een ander. 

Maar, ik ben dus wel breder gaan inzetten omdat ik graag nog meer mensen wil bereiken. Ik vind het belangrijk dat mijn boek mensen op een liefdevolle manier kunnen laten kijken naar hun overleden kindje en broertje of zusje.

Via mijn drukker Boekengilde én via Bol.com is mijn boek nu ook te koop!!

Ik ben super trots dat mijn boek nu door meerdere mensen gevonden kan worden.

Niet onbelangrijk in het leven van nu is wel het prijskaartje. Als mensen via mij of mijn website mijn boek kopen is het nog steeds €19,95, inclusief verzendkosten. 

Zowel bij Boekengilde als Bol.com komen de verzendkosten bovenop de €19,95. 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.